onsdag 20 juni 2012

Snygga naglar till Midsommar :)

Dagens första naglar var ett återbesök med naturella naglar :)

Dagens andra blev ett återbesök där vi testade att göra lite fading i färggele :) Metropolitan Line och Scubba Doo kördes det på och lite silveririserande hexagonpaljetter ligger över skarven :)

Dagens tredje blev en liten lagning såhär inför midsommar :)

Och dagens fjärde och sista kund blev inte riktigt vad vi tänkt oss :) Det skulle bli en förstärkning med borttagning av gammalt material från annan salong. Det blev borttagning av gammalt material som nog är s.k. pulvergele (hos s.k. asiensalong i Sthlm), alltså akryl... Ca 1 1/2 timmes filning med elfil (å fy tusan vad det luktade :() och hoppande mellan naglarna när det bränns (ja kunden hade försökt med allt för att få bort de, även acetonbad under ca 1 timmes tid utan att nått hände...) så vi avslutade med lite fransk manikyr med lite rosaglittrigt nagellack istället för att jag skulle behöva göra illa min kund ännumera idag... Men det blev väldigt fina midsommarnaglar ändå :)

2 kommentarer:

  1. Jag har också råkat ut för kunder som kommer med så kallad "gelé" från asiatiska salonger :-/! Blir så ledsen över att kunder luras att tro att de har gelé på naglarna när det i själva verket är akryl!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja exakt, de e ju mest synd om kunderna som tror att de har gele :(

      Radera